JOUW ROL

Als afstudeerder bij Abecon krijg je volop de kans mee te kijken in de keuken van een bruisende organisatie met de uitdagingen die daarbij horen. Bij ons ervaar je een open sfeer, waar teamspirit, vertrouwen, vrijheid en bovenal plezier voorop staan. Het is dus niet alleen interessant om bij ons je afstudeerproject uit te voeren, het is ook nog eens erg leuk.
De afstudeeropdracht zal bestaan uit het uitvoeren van een afstudeeronderzoek conform de eisen die hiervoor gesteld worden door je eigen opleiding. Je krijgt goede begeleiding van ervaren consultants.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Een interessante, open werkomgeving met de mogelijkheid kennis te maken met Abecon als organisatie en als potentiële werkgever en ook met de interessante en dynamische mix van moderne Microsoft technologie, bedrijfsprocessen en mensen wat de basis vormt van een succesvolle ERP implementatie;

  • Een stagevergoeding van € 300, – bruto per maand;
  • Gebruik van een laptop gedurende de looptijd van de stageopdracht;
  • Anderhalve betaalde verlofdag per maand.

Afstuderen bij Abecon betekent bijna altijd dat wij de intentie hebben om jou een interessante loopbaan aan te bieden als je klaar bent.

PROFIEL VAN DE STUDENT

Je zit in de afrondende fase van een studie op het gebied van Logistiek, Bedrijfskunde of ICT aan één van de Nederlandse hogescholen of universiteiten.

Je bent een gedreven student en op zoek naar een leuke uitdaging om je carrière een goede start te geven. Je hebt de ambitie om jezelf binnen je vakgebied verder te ontwikkelen.
Graag ontvangen we je CV met daarin de huidige status van je studie, een motivatie en voorstel voor een onderzoeksopdracht