Vrijwel elke organisatie kan voordeel halen uit het slim inzetten van (vaak al reeds aanwezige) data met Business Intelligence (BI). De kern van BI draait om het verbeteren van besluitvorming en prestaties door het beschikbaar stellen van informatie en analyses over de voor u relevante onderwerpen en processen.

Hoe uw organisatie het maximale uit BI kan halen hangt af van uw doelstellingen en ambities. Algemene voordelen van BI omvatten de accuraatheid en tijdsbesparing in het verzamelen van informatie en rapportage ontwikkeling. Daarnaast kunt u BI gebruiken om beter inzicht te krijgen in klantgedrag, (sales)processen, identificering van aandachtsgebieden en bovenal om in staat te zijn uw organisatie hierop te sturen.

Om dit mogelijk te maken werkt Abecon met diverse tools, waaronder de Power BI suite van Microsoft. Deze krachtige Cloud-based tool biedt veel mogelijkheden tot het ontwerpen, bewerken, analyseren en publiceren van rapportages en dashboards. Power BI heeft als voordeel dat het een laagdrempelige tool is en tegelijkertijd in staat is complexe analyses uit te voeren.

Ook kan Power BI goed omgaan met data uit diverse bronnen en biedt het standaardrapportages aan voor veel applicaties waaronder Microsoft  Dynamics NAV, Dynamics 365, Salesforce Objects/Reports, Google Analytics en meer. Naast standaardrapportages kunt u ook uiteraard ook kiezen voor rapportages op maat met de informatie die u het belangrijkste vindt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor Business Intelligence binnen uw organisatie? Neem dan contact op via info@abecon.nl  of 088 0580 200 of met uw accountmanager.