NIEUWS EN PERSBERICHTEN

NIEUWS EN PERS-
BERICHTEN

ABECON ZORG WEDEROM GECERTIFICEERD VOOR MICROSOFT DYNAMICS

De zorgoplossing van Abecon is wederom gecertificeerd voor Microsoft Dynamics. Deze add-on is ontwikkeld op het Microsoft-platform en integreert volledig met Microsoft Dynamics NAV en Dynamics 365. De oplossing helpt organisaties in de zorg om hun cliëntcontacten en inkoop-, logistieke-, financiële-, medische- en declaratie processen maximaal op elkaar af te stemmen.

0 comments

MEDISCHE HULPMIDDELEN SCANBAAR DANKZIJ EENDUIDIGE CODERING

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) maakte onlangs bekend dat alle medische hulpmiddelen een eenduidige codering krijgen. Hierdoor is elektronisch scannen mogelijk en is altijd helder bij welke patiënt welk hulpmiddel is gebruikt. Ook is een hulpmiddel op alle relevante momenten identificeerbaar en traceerbaar. Goed voor de patiëntveiligheid en de efficiëntie!

0 comments

VEGRO BESTEL-APP: HULPMIDDELEN VOOR THUISZORG BINNEN HANDBEREIK

Zowel de vraag naar zorg als de druk op de zorgkosten is de laatste jaren fors aan het toenemen. Dit maakt het extra belangrijk om technologie slim te benutten. Want daardoor kan de kwaliteit en efficiëntie van de zorg worden verhoogd, én wordt het werken gemakkelijker gemaakt. Een tot de verbeelding sprekend voorbeeld is de Vegro-bestelapp, waarmee zorgverleners de verpleeg- en zorgartikelen bestellen die hun cliënten thuis nodig hebben.

0 comments

BROAD HORIZON EN ABECON BUNDELEN KRACHTEN

Clouddienstverlener Broad Horizon en ICT-dienstverlener Abecon slaan de handen ineen om het Nederlandse bedrijfsleven een full-service ICT-oplossing te bieden. De overname voor zowel Broad Horizon als Abecon is een belangrijke mijlpaal in de strategie om slimme en duurzame ICT-oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op de bedrijfsprocessen van opdrachtgevers.

0 comments