WAAROM ABECON ZORG?

PRODUCTIEF EN CLIËNTGERICHT WERKEN

WAAROM ABECON ZORG?

PRODUCTIEF EN CLIËNTGERICHT WERKEN

U wilt hoogwaardige dienstverlening bieden. Toegankelijke zorg, kwalitatief en betaalbaar. Dit vereist moeiteloze integratie van al uw activiteiten: van relatiebeheer, service, inkoop en voorraadbeheer tot financiën en declaraties. Eén systeem dat voldoet aan de eisen van vandaag en klaar is voor die van morgen. Dat uw medewerkers helpt om productief en cliëntgericht te werken, onafhankelijk van de locatie waar ze zich bevinden. Met Abecon Zorg is alles in balans.

SAMENHANGENDE ZORGOPLOSSINGEN

De klantgerichtheid vergroten. De datakwaliteit en privacy van cliënten waarborgen. Beschikken over betere managementrapportages… De branchespecifieke oplossingen van Abecon voor de zorg maken het allemaal mogelijk. Gegevens worden eenduidig vastgelegd en centraal onderhouden. Iedereen werkt met betrouwbare, volledige én actuele informatie. Zo kunnen zorgaanbieders optimale aandacht aan de cliënt besteden. En snel inspelen op nieuwe vragen en kansen.

EHBO tas - Abecon Zorg

ZORGOPLOSSINGEN OP MAAT

Het Abecon zorgteam onderscheidt zich niet alleen door inhoudelijke en technische expertise, maar ook door gedegen kennis van uw markt. En door oplossingen die mensen, processen en data met elkaar verbinden. Hiertoe is het succesvolle Microsoft Dynamics-softwareplatform aangevuld met branchespecifieke functies voor leveranciers en gespecialiseerde bedrijven in de zorg. Dit zorgt voor krachtige hulpmiddelen voor efficiënter en effectiever (samen)werken. Hulpmiddelen waar al veel bedrijven in de zorg hun voordeel mee doen. 

BRANCHESPECIFIEKE OPLOSSINGEN VOOR LEVERANCIERS IN DE ZORGSECTOR

  • Eén geïntegreerde oplossing voor alle administratieve processen: eenduidige en actuele informatie
  • Informatie altijd en overal beschikbaar: direct toegang via smartphone, tablet of desktop
  • Hoogwaardige cliëntcontacten en zorg: klantgerichte dialogen en dienstverlening
  • Soepele financiële processen, met o.a. geautomatiseerde afhandeling van declaratie-, COV- en meldingsberichten